Veure les darreres entrades:

Les botifarres d’arròs son un clàssic a les comarques de l’Ebre, on la unió de dos dels productes més característics, el porc i l’arròs, converteixen la botifarra en un plat amb moltes possibilitats de cuinar-la. A les 7es Jornades Gastronòmiques de “La Botifarra d’Arròs” de Benifallet, ens sorprendran amb sofisticats i originals menús a base de botifarra, per només 26€

Així, del 18 de novembre al 18 de desembre, el Restaurant Ca Miquel, Restaurant Pepo, Els Fogons de Cal Ferrer, Restaurant Can Treig i el Restaurant Xiringuito ens ofertaràn plats com un risotto de botifarra d’arròs amb bolets, llenties de l’àvia amb botifarra d’arròs, crep de botifarra d’arròs i llagostins de Sant Carles amb gorgonzola gratinats o crema de carxofa amb botifarra negra entre altres

A més, també les carnisseries i els forns i pastisseries s’uneixen a aquestes jornades, i si degusteu el menú durant aquest mes, entrareu al sorteig d’un cap de setmana per a dos persones a un Hotel.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441