Veure les darreres entrades:

[vimeo id="32364477" width="615" height="340"]

El 1967, una família que es dedicava a fer malletes (xarxes de pescar), va obrir un bar amb “tablao” flamenc, junt a un cordovès, i li van anomenar El Cortijo. Durant l’estiu va ser un èxit, però passat l’estiu es van reinventar, per passar l’hivern benicarlando. Així, que Manolo Rico, junt als seu pare i la seua mare, i amb molt d’interès i qualitat, va començar a interessar-se per la cuina, oferint les primeres tapes.

El Cortijo anava a més, i poc a poc es guanyava un nom a Benicarló, i així va ser, que la primera falla, “La Despertà” es va fundar alí, junt a l’ajuda d’uns quants clients. També ha participat activament durant els 20 anys que es celebren les Jornades de la Carxofa.

Els germans Rico, han convertit El Cortijo en garantia d’èxit, on son capaços de realitzar un sopar romàntic fins a un esdeveniment per a 600 persones, passant per batejos, bodes o càterings privats, i com ens conten, el millor servici del cambrer, és el que el client no es dona conte del servici.

La cuina d’El Cortijo depèn de la temporalitat, i tracten molt amb cuina al forn, foie, ànec, i sobretot peix fresc del port de Benicarló, i com no, les carxofes amb DO de Benicarló.

El podeu trobar a l’Avda. Méndez Nuñez, 85 de Benicarló, i segur que el recordareu com un lloc on s’han realitzat les millors festes i els millors banquets.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441