Veure les darreres entrades:

Has pensat com serà el dia més especial de la teua vida?, es a dir, el dia de la teua boda. Un dels llocs per excel·lència per aquest dia, és l’Antic Molí, situat al Barri Castell d’Ulldecona.

Aquest diumenge 27 de Novembre, a la magnífica e inaugurada Sala Events, realitzen les Jornades Nupcials organitzades per Pronovias Tortosa-Vinaròs, amb la col·laboració especial de Men. Per a les joves parelles, i no tan joves que es volen casar, trobareu les últimes tendències en estètica, invitacions nupcials, vestits, complements, jardineria, decoració per a l’esdeveniment, i tot de mans de grans professionals de la zona.

Gràcies a l’Antic Molí, tens una oportunitat única per definir el dia de la teua boda, per a que mai siga oblidat.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'