Veure les darreres entrades:

Els fruits del mar i de la terra, es combinen de la millor manera possible a Alcanar, les Jornades Gastronòmiques dels cítrics i la galera compleixen la seua majoria d’edat.

Durant l’1 de desembre i fins l’11 d’aquest mes, 16 restaurants d’Alcanar, Les Cases d’Alcanar i Alcanar Platja, elaboraran plats basats en aquests productes tant importants per la gastronomia canareva. Els restaurants que participen son: Restaurant Can Bunyoles, Restaurant Chaparral, Restaurant “La Costa”, Restaurant l’Esquella d’en Gaudí, Restaurant Taller de Cuina Carmen Guillemot, Burguer Crack, Restaurant Braseria Casa Jose, Restaurant Casa Lucia, Restaurant Casa Lupe, Restaurant l’Estall Ca la Carme, Restaurant Les Barques, Restaurant Mar a Mar, Restaurant Maren, Restaurant Racó de Jesús, Restaurant Racó del Port, Restaurant-Hotel Carlos III.

A l’acte de presentació, van ser-hi presents la regidora de Turisme, Mercè Fischer; el regidor de Comerç, Miquel Sancho; Caterina del Restaurant l’Esquella d’en Gaudí i el músic i gastrònom Pep Sala i nombrós públic i premsa. Mercè Fischer va comentar que amb aquestes jornades es tracta una cuina tradicional e innovadora, amb plats de mil meravelles que es mereixen un tast. Les receptes son molt cuidades i elaborades. Per acompanyar aquests plats s’han elegit vins DO Terra Alta.

Pep Sala, a part de músic, també és gastrònom, i ja ha realitzat diversos treballs gastronòmics al nostre territori. Des de l’any 1988 que va descobrir les Terres de l’Ebre, es va enamorar d’aquestes terres. Li sorprèn la riquesa gastronòmica que disposem, una de les més riques del país. A alabat aquesta iniciativa de l’Ajuntament d’Alcanar, i també la quantitat i qualitat de restaurant d’aquest municipi, ja que s’ha de ser conscient, i gaudir i donar a conèixer la gastronomia arreu del país.

Volem agrair a a tots els que realitzen aquestes jornades per tot l’esforç realitzat, i vos convidem a participar en unes jornades amb una cuina d’arrel tradicional, mesclada amb innovadors i creatius plats de productes de la terra i del mar.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441