Veure les darreres entrades:

Arriba el Nadal i un element que no pot faltar en aquestes celebracions és el cava. Ascó s’avança als Nadals i el dissabte 3 i el diumenge 4 de desembre organitzen la I Mostra del Cava, organitzada per l’Associació d’Hosteleria de les Terres de l’Ebre.

Durant la tarda del dissabte ja podem tindre a punt la copa per tastar caves de diferents bodegues com ara Gramona, Juvé i Camps, Masacaró, Alsina Sardà, etc. i per només 3€, tindrem 3 degustacions, una copa gravada i un porta-copes

També podrem visitar una exposició de plaques de cava temàtiques, on ens sorprendrà la quantitat de dissenys i les seues inscripcions, tot un objecte de col·leccionista!

Per als entusiasmes de l’espumós o els impacients del Nadal, no podeu faltar-hi aquest cap de setmana a Ascó, i oco en el Cava!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441