Veure les darreres entrades:

Els llagostins de la Ràpita també son bons, i tant que ho son, així que nosaltres no faltarem a tastar els llagostins de rapitencs, banyats en l’aigua del delta.

Aquest dissabte 3 de desembre, al pavelló firal de Sant Carles de la Ràpita es realitza la IX Diada del Llagostí de la Ràpita, i es preveu que es repartisquen 500 quilos d’aquest crustaci, amb diferents receptes per a tots els gustos. El preu dels tickets seran de 5€, amb consumició inclosa.

A la Diada participarà el Col·lectiu de Cuina la Ràpita-delta de l’Ebre, i altres productors agroalimentaris de les Terres de l’Ebre com l’Arròs Montsià, Olis ST Montsià o vins de la DO Terra Alta.

I si vos quedeu en més ganes de llagostins, durant l’1 al 15 de desembre, els restauradors de Sant Carles de la Ràpita participen a les Jornades Gastronòmiques, en que 11 restaurants ofereixen menús de 38€ (iva inclòs) pensats i elaborats amb els millors productes del mar i la terra ebrenca, i com no amb el llagostí rapitenc com a protagonista.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'