Veure les darreres entrades:

Les Coves de Vinromà també prepara el Nadal i ja ha posat a punt la V Fira de Nadal, Gastronomia, Artesania per al 3 i 4 de desembre, i com el seu nom indica, s’oferta una gran varietat de productes nadalencs, artesania i gastronomia nadalenca com cocos i dolços, que podem trobar “figues albardaes” “borraines”, pastissets, cócs amb codony i mel, prims, farinoses, confitura de moniato, bunyols i xocolata calenta per passar el fred que farà-

També altres productes típics com embotits, patés, formatges, xoriços i llonganisses, bollidets, llom adobat, etc; i les associacions i comerços del poble que ofereixen objectes d’artesania i productes d’altres països com objectes de fusta d’olivera, cabassos, polseres i arracades, centres florals de Nadal, sabó mill i dur; i també podrem trobar una mostra de diverses cases rural del terme.

A part, hi haurà diverses activitats com exposicions, actuacions, demostracions de sabó, de formatge de forma tradicional, desfilada de capgrossos, partit de futbol, visites guiades i audicions de nadales en viu.

Si no pots esperar-te al Nadal, no pots perdre’t la V Fira de Nadal, Gastronomia i Artesania de Les Coves de Vinromà!

Per a més informació: www.lescovesdevinroma.es  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441