Veure les darreres entrades:

Durant els dies 21, 22 i 23 de novembre i amb motiu del Saló per Equipament de l’Hostaleria, HOREQ, s’ha celebrat la fira Expotapes 2011 amb la imatge Sab0rea España, en què els assistents van poder degustar la qualitat dels
llagostins de Vinaròs juntament amb productes d’altres destinacions, acompanyats a més d’informacions sobre les activitats vinculades a l’oferta gastronòmica vinarossenca i diferents destinacions més.

Centenars de persones van escoltar les explicacions aportades per David Fernández Prada, periodista gastronòmic, que va estar acompanyat a l’escenari per cuiners de Segòvia. Les sensacions dels visitants van ser molt positives i
van mostrar la seva satisfacció davant l’alta qualitat de molts dels ingredients, “l’èxit de Vinaròs ha estat aclaparador. Més de 80 persones han assistit a la ponència, principalment hostalers i estudiants d’Escoles d’Hostaleria que han pogut comprovar un cop més la qualitat del producte vinarossenc, no només del llagostí, sinó també l’ampli ventall gastronòmic de la cuina de Vinaròs”segons apuntava Fernández.

Es van degustar també formatges de Menorca i Lanzarote, pate de perdiu de Ciutat Reial, vi vallisoletà de la Ribera del Duero, oli de Còrdova i València, pernil ibèric Devesa d’Extremadura de Badajoz, ous i moixama de Múrcia, mel de
Tajinaste (Tenerife), molles de Saragossa, dolços llaminers de Gijón i pastís de Santiago.

Es tracta d’un projecte en el qual caminen de la mà l’Associació Espanyola de Destinacions Gastronòmics, la FERH (Federació Espanyola d’Hostaleria), la organització europea de cuiners Euro-Toques, FACYRE (Associació de Cuiners
i Rebosters d’Espanya) i des de fa uns mesos Paradors Nacionals. “Són les elegides, les que donaran que parlar en els propers anys. Són ciutats que han fet un esforç encomiable per oferir als visitants experiències gastronòmiques diferencials de la mà de la plataforma Sab0rea España“, apunten des de la organització d’Expotapes 2011. Així mateix, a través de la pàgina web www.tastingspain.es es poden conèixer tot un conjunt d’experiències gastronòmiques que permetran provar aquests i altres productes, el que convertirà a aquest portal en el més important especialitzat en turisme gastronòmic i del qual Vinaròs forma part de manera molt activa. Sab0rea España està presidit pel cuiner Pedro Subijana que té tres estrelles Michelin.

Per a més informació es pot visitar la web:
www.tastingspain.es
www.tastingspain.es/vinaros  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441