Veure les darreres entrades:

Escrit per www.diaridepeniscola.com

El Patronat Municipal de Turisme de Peníscola ha programat un seguit d’activitats per als propers dies festius que preveu el pont de desembre “per oferir als visitants que s’acostin en aquests dies a la ciutat activitats per a tota la família, un atractiu afegit a les visites del nostre patrimoni arquitectònic, natural i cultural “, assegurava el president de l’organisme, Rafael Suescun, que ha anunciat una ocupació” del 85% a l’espera de repuntar, amb la reserva d’última hora d’aquests dies “.

Des d’aquest proper cap de setmana, el dia 3 de desembre i fins a la finalització del pont, el dia 11, divuit restaurants de Peníscola oferiran en les seves cartes menús tancats compostos per plats de cuina tradicional, “una oportunitat única de recordar sabors que vam heretar de la gent gran a preus raonables i amb una oferta molt variada “, tal com ha explicat Javier Marquès, propietari d’un dels restaurants participants en la iniciativa. La típica “olleta”, el “suquet”, “olla” o “remesclo” són alguns dels plats en oferta que completen els menús, amb altres plats confeccionats amb productes de la zona i característics de la gastronomia de la ciutat, d’entre 22 i 40 €. “Una iniciativa que, una vegada més, posa de manifest el bon funcionament del binomi administració-empresa, necessari per activar la restauració en temporada baixa” valorava el president de l’Associació Gastronòmica Ciutat de Peníscola, Mateu Cubells, després de comunicar el bon resultat de la primera edició de les jornades del mes de desembre, el passat any.

A més, des del dia 8 i fins al dia 11, al llarg de tota la setmana, la plaça Santa Maria i la plaça de Bous acolliran un Mercat Nadalenc, amb activitats “per a tota la família, no només per l’oferta comercial, sinó també per la programació de tallers infantils i activitats que faran les delícies dels més petits “assegurava Suescun.

Quaranta casetes, més de la meitat de les quals, seran regentades per titulars de comerços de la localitat, oferiran tot tipus d’articles relacionats amb les compres de les properes dates nadalenques, així com articles d’artesania.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441