Veure les darreres entrades:

Amb plena campanya de l’oli, La Fatarella organitza la 13ª Festa de l’Oli i la 12ª Fira de Productes artesanals i tradicionals durant aquest dissabte 3 i diumenge 4 de desembre.

Durant aquesta festa es realitzen diverses activitats com “la cuina de l’oli” durant el dissabte de matí, per aprendre les diferents tècniques culinàries, també un col·loqui oleícola, i tallers de cuina per als més menuts.

Per la tarda un seminari sobre el món de l’oli, les olives i els seus productes derivats, amb una xarrada interessant, com la comercialització i creació d’una marca. I la DOP d’Oli de la Terra Alta organitza un premi al millor oli als productors i elaboradors d’oli.

El diumenge, a partir de les 10h, s’inaugura la Fira de Productes artesanals i tradicionals i després esmorzar popular amb clotxa i l’oli de la nova collita, també marxa en BTT, actuacions, visites guiades als molins d’oli i un gran sorteig: el seu pes en oli!

I durant el Pont de la Puríssima, del dissabte 3 fins al dijous 8, els dos restaurant de la població, en ofereixen les Jornades Gastronòmiques, que per tant sols 24€, ens deixaràn degustar els principals plats típics de la Fatarella i d’altres de la zona als restaurants del poble.

Per a més informació: www.lafatarella.cat  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441