Veure les darreres entrades:

Escrit per www.3×4.info

La cooperativa Formatges de Catí segueix afermant la qualitat dels seus formatges amb nous reconeixements. En aquesta ocasió ha tornat a ser al World Cheese Awards, que ha finalitzat a Londres. Aquest any la satisfacció en la formatgera de l’Alt Maestrat és especial ja que tres dels quatre guardons aconseguits ho han estat en les categories de llet d’ovella. Es tracta d’un fet rellevant ja que fins ara la majoria de guardons corresponien als formatges de cabra i les elaboracions d’ovella acostumen a associar-se a terres castellanes. De fet, el formatge Pell Florida d’Ovella, en la categoria de semicurats, ha obtingut la medalla d’or en el concurs, considerat com el màxim guardó. Formatges de Catí ha estat la formatgera de la Comunitat Valenciana que més premis ha aconseguit en un certamen que està considerat com el campionat del món dels formatges. Amb els guardons aconseguits Formatges de Catí ja suma un total de 31 reconeixements en concursos nacionals i internacionals

Per als ramaders i cooperativistes que integren Formatges de Catí suposa un al · licient per continuar elaborant formatges artesanals de qualitat. A més del la medalla d’or en els formatges semicurats el formatge Llet Crua Ovella ha aconseguit la medalla de plata en la categoria de Formatge Curat. A més el format Catí Tronchón Ovella ha aconseguit la medalla de bronze en la varietat de formatge d’ovella Curat. Finalment en la varietat de Formatge de Cabra Curat la varietat Catí Llet Crua Cabra ha obtingut la medalla de bronze.

El World Cheese Awards està considerat el major esdeveniment mundial al voltant dels formatges. A la cita es reuneixen 200 tastadors que proven un total de 2.500 formatges procedents de 30 països. La cooperativa Formatges de Catí ja ha aconseguit premis el 2007, 2009 i 2010. L’entitat que l’organitza és un selecte gremi que reuneix productes gourmet. A més dels guardons el World Cheese Awards serveix de plataforma per donar a conèixer els productes de major qualitat entre els quals hi ha Formatges de Catí.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441