Veure les darreres entrades:

Escrit per www.3×4.info

Durant els mesos de gener i febrer es celebraran en els municipis d’Albocàsser, Benassal, Catí i Culla, les “I Jornades Gastronòmiques de la Trufa” organitzades per empresaris d’aquests municipis amb la col·laboració de la Diputació de Castelló i els respectius ajuntaments. Seran 14 els establiments de restauració que oferiran menús basats en la tòfona amb preus que estaran al voltant dels 30 €, i que combinaran la gastronomia tradicional de la zona amb innovacions basades en la tòfona.

A més, diversos bars de les localitats, prepararan tapes amb la tòfona com ingredient estrella que es serviran durant els dinars. Com a complement, més d’una desena de comerços posaran a la venda productes trufats: rebosteria, embotits o formatges.

“Les Jornades propicien així una completa visita als nombrosos atractius culturals i naturals de la comarca amb la possibilitat de finalitzar la visita gaudint de la gastronomia dels millors restauradors”, va assenyalar José Pons, Diputat de Turisme d’Interior. Per la seva banda, Pau Roig, Diputat de Joventut i responsable de la Comarca d’Albocàsser, ha manifestat “la importància de realitzar accions turístiques unint diferents municipis i, al mateix temps, coordinant tant la iniciativa privada com la pública. Aquestes jornades, a més de augmentar el nombre de turistes en els pobles en temporada baixa, posen en valor un dels productes estrella que tenim: la tòfona. La producció d’aquest fong, l’elaboració de productes amb tòfona i la posterior comercialització, donaran un important impuls econòmic en els pobles d’interior, amb el qual evitarem despoblament i crearem ocupació “.

La “Fira Itinerant de la Tòfona”, que se celebrarà a Albocàsser el dia 12 de febrer, es convertirà en el moment més intens de la temporada de la tòfona, amb nombroses activitats al voltant d’aquest fong tan característic de la nostra comarques d’interior i on les Jornades Gastronòmiques seran un dels principals esdeveniments. El cartell de les Jornades i els menús es presentaran la primera quinzena de desembre a la premsa i al sector turístic.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441