Veure les darreres entrades:

Escrit per www.3×4.info

L’àrea de Desenvolupament Rural de la Diputació de Castelló ha impulsat un cicle de conferències sota el lema Peix fresc de Castelló, per tal de donar a conèixer les característiques nutricionals d’aquest aliment de gran valor biològic. La primera jornada, va tindre lloc el passat divendres a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Castelló, que va abordar sobre la qualitat i excel·lència del peix fresc. El diputat de Desenvolupament Rural, Domingo Giner, ha explicat que “aquesta iniciativa pretén ser una oportunitat per donar a conèixer tot el teixit sectorial pesquer de la nostra província així com potenciar i promocionar el consum de peix fresc de les nostres llotges. Es tracta d’un fòrum on, tant ponents com assistents, puguin intercanviar parers i experiència sobre el valor nutricional, econòmic i turístic de la nostra pesca “.

Cal recordar que investigacions recents mostren alguns dels beneficis del peix per a la salut, a través dels aminoàcids omega 3, recomanat per la pèrdua de pes, malalties mentals, artritis o millorar la pressió arterial. De la mateixa manera, en aquesta primera jornada també s’abordarà el paper del peix a la cuina mediterrània, comptant amb diversos experts gastronòmics i docents com Xavier Ludeña, Manuel Martín o Jose Antonio Aguilar. Per la seva banda, el 17 de desembre al Castell de Peníscola tindrà lloc el segon cicle de conferències, sota el títol ‘Relació Institucional i Promoció del Peix‘, on es donaran cita diversos representants del sector, confraries, federacions i de les diferents administracions locals, provincials i autonòmiques per analitzar la importància de les relacions institucionals per tal de garantir la posada en valor del peix i la seva competitivitat.

Cal recordar que la Diputació Provincial de Castelló és sòcia de l’Associació Espanyola de Ciutats de la Pesca (AECIPE) des de l’any 1999 i forma part de la Junta Directiva des de l’any 2002. A partir d’aquest any, a més, ha exercit de Centre de Recursos de la Pesca de la Província de Castelló, que es planteja com una estructura operativa d’intercanvi i cooperació permanent en l’àmbit de la pesca i la cultura associada a la mateixa.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441