Veure les darreres entrades:

Ja quasi tenim tot preparat per la última nit de l’any, però el més important és el lloc de la celebració. Una aposta segura és Salones Paladium, a Vinaròs, on un any més han pensat en vosaltres per aquesta data tan assenyalada.

Al menú d’aquest any no hi falta de res: marisc, peix, un sorbet de mojito per canviar de peix a carn, filet de vedella al foie, postres, i com no, el raïm de la sort i el cotilló. Per al maridatge, disposarem de vi blanc D.O. Penedés, i vi negre D.O. Rioja.

Però la festa no acaba en aquest impressionant menú, ja que una vegada finalitzat el sopar, continua la festa amb música en viu i barra lliure, fins a altes hores de la nit, ja que a la matinada, ens oferiran mini bocates, fideuà i un assortit de fruites.

No podeu deixar escapar aquesta oportunitat, on per tant sols 90€, passareu una nit inoblidable amb la millor companyia. Per a reserves podeu trucar al 964 459 328 – 699 053 103
  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441