Veure les darreres entrades:

I si fa no res vam assistir a la Simposi de les Olives Mil·lenàries, aquestes no paren de promocionar-se, i demà viatgen fins al Mercat de la Boqueria de Barcelona. A partir de es 12h, a l’Aula gastronòmica d’aquest mercat, situada a la 3a planta, Edifici Direcció. Jaume Antich, juntament amb tots els promotors d’aquest valuós projecte, faran la presentació dels Olis d’Oliveres Mil·lenàries i també de les varietats tradicionals del Territori del Sénia.

A més, durant l’acte, farà una cata la Cap de Panell de Tast Oficial d’Olis de Catalunya Àngels Calvo i el famós cuiner, del programa “Cuina x solters”, que s’emetia per TV3, Isma Prados, impartirà una sessió de cuina amb estos Olis. Al següent enllaç podeu vore la invitació, ja que es prega confirmació.


  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441