Veure les darreres entrades:

La nit de fi d’any sempre s’ha celebrat com una gran nit a El Cortijo, on es recorden les grans festes, i tothom qui anat, ha repetit. Per aquest any, han preparat un amb productes i plats de primera qualitat.

A les 21h es rebran els comensals amb els aperitius de benvinguda: pernil de jabugo, cruixent de llamàntol amb gambes i daus de llom de salmó fumat. I una vegada asseguts, a les 22h començarà l’esperat menú amb servei a la taula, que consistirà amb un capritx de delícies de llagosta, llagostins de la llotja de Benicarló a la planxa amb carxofes de Benicarló saltejades i bullabessa de peixes i marisc especialitat El Cortijo.

En acabar el peix, ens ofereixen el sorbet de cap d’any, i ja dona pas a la carn amb un centre de filet de vedella a la planxa amb saquet de verduretes amb foie mi-cuit, i de postre un pastís de coco amb gelat gourmet i fruites exòtiques; tot acompanyat d’un maridatge de gala: vi negre Rioja Barón de Oña Reserva, Cava Gran Juve Camps

Per finalitzar amb el menú: cafè i torrons de Nadal, i a les 24h, tot preparat amb la bossa de cotilló i el raïm de la sort i a celebrar-lo amb les campanades.

Una vegada entrat al any nou, ball amb orquestra fins a la matinada amb barra lliure, i a les 4h, ressopar buffet per continuar amb més forces ballant!

El preu d’aquest extraordinari fi d’any és de 150€, i per a reserves podeu trucar al 964 47 00 75  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441