Veure les darreres entrades:

[vimeo id="32228010" width="615" height="340"]

La Sénia és coneguda com el País del Moble, i també com un poble ventós. Entre el mar d’oliveres i els Ports, trobem l’Hotel Nova Sénia, situat a l’entrada de La Sénia en direcció a Santa Bàrbara, un hotel amb estil minimalista, i com no, els mobles de La Sénia, molt prop del Parc Natural dels Ports, del Delta de l’Ebre i de la platja. Si el voleu veure més en profunditat, Victor Pla, el seu gerent ens mostra totes les instal·lacions d’aquest confortable hotel.

A l’Hotel Nova Sénia, trobem el restaurant Vent de Dalt, amb estil i amb molt bones vistes, i sobretot aposta per la qualitat amb productes del territori. Ens endinsem a la seua cuina, i Fernando Navarro, el responsable i creatiu de la cuina, ens prepara dos plats molt amb ingredients de la zona i de temporada com un arròs de muntanya amb pollastre, conill, verdures i bolets; i un altre per xuplar-se els dits: bacallà gratinat amb cigrons i peus de porc, dos ingredients de la nostra cuina, que junts formen una increïble fusió de sabors.

Al restaurant Vent de Dalt hi caben 300 comensals, però es pot modular de diverses formes, tant per a celebracions privades com per a bodes, on es serveix l’aperitiu als jardins de l’entrada, i a més regalen la suite durant la nit de noces.

Si voleu descobrir vosaltres l’Hotel Nova Sénia i el restaurant Vent de Dalt, podeu trobar-lo a la Crta. Santa Bárbara km. 21,4, a l’entrada de La Sénia, i per a reserves podeu trucar al 977 050 268  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441