Veure les darreres entrades:

Per tercer any consecutiu, un dels forns que més apreciem, Ca Massita-Forn de pa a Vinaròs celebra la Farinà d’Or, un premi que es va inventar Helena Guimerà, copropietària de Ca Massita per a celebrar els 125 anys d’història del forn, i es premia i reconeix les persones, col·lectius o associacions que defensen i promocionen la cultura vinarossenca.

Aquest any tindrà lloc el dissabte 17 a les 20h, i a més de donar la farinà d’or al premiat, també es prepara una gran festa, ja que es talla el carrer, i es fa un berenar popular a base de farinada de repassos (que es coneix com la barreta energètica dels vinarossencs) i mistela per a tots els assistents; amb una farinada de més de dos metres de llarg, on podeu veure en aquest vídeo el procés d’elaboració.

A més, ens han comentat que enguany, a part de que ningú sap el guanyador, també hi haurà una sorpresa en l’acte. De moment ja estan preparant la gran farinada de dos metres, on tothom qui vulga anar està invitat.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441