Veure les darreres entrades:

Escrit per www.3×4.info

En poques ocasions és habitual trobar bolets en les albors de l’hivern. No obstant això, aquest any atípic, està sent de bolets tardans a la Tinença de Benifassà. Com s’aprecia en la imatge els cercadors aprofiten la temporada de bones temperatures per buscar rovellons i altres varietats com “morenetes“. De fet, es preveu que el cap de setmana els boscos de la zona es poblen de cercadors que aspiren a trobar una bona cistella per consumir-la i, de passada, menjar un bon rostit a Fredes. Al voltant d’aquesta localitat és on es concentren un major nombre d’exemplars de bolets, segons han apuntat els cercadors que aquests dies freqüenten la Tinença. Si bé octubre va ser un mes fluix pel que fa a la recol·lecció de bolets novembre i desembre han millorat els resultats de la campanya. Segons José María Bel, del restaurant Europa de Fredes, “aquest any els bolets han arribat tardanes, però estan apareixent en quantitat i qualitat durant les últimes setmanes. Segurament aquest cap de setmana serà l’últim en què es podran recol·lectar ja que amb el fred i el vent s’assequen fins que tornen a aparèixer les varietats de la primavera “.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441