Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

La Conselleria de Turisme i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, en el marc del Pla de Competitivitat 2009-2011 del sector turístic de la Comunitat Valenciana, han engegat un programa de Diagnòstics de Qualitat en el sector turístic.

Gràcies a aquest programa, el Patronat de Turisme de Vinaròs i la Cambra, han dut a terme el diagnòstic de qualitat a 8 restaurants pertanyents al Club Gastronòmic de Vinaròs, amb l’objectiu de realitzar una revisió de l’establiment per a poder valorar la gestió que realitza, així com els seus punts forts i febles, amb l’objectiu final d’aconseguir una major rendibilitat del seu establiment turístic. Després de diverses reunions entre tècnics del Patronat Municipal de Turisme i la responsable del departament de Turisme de la Cambra de Comerç, 8 establiments de Vinaròs han participat de forma gratuïta en el programa “la finalitat del qual és analitzar l’estat del restaurant des de l’òptica de la qualitat i elaborar unes recomanacions tècniques per a la seua millora. Un tècnic de la Cambra visita el restaurant i realitza un diagnòstic els resultats del qual, completament confidencials, es plasmen en un informe” afirma Teresa Prim, responsable de Turisme de Càmera Castelló. A les empreses participants se’ls facilita, a través d’aquests diagnòstics, una eina que els permet conèixer el seu estat actual en matèria de qualitat, avaluar els seus mètodes de gestió, identificar problemes i riscos, anticipar-se per a resoldre’ls i orientar les inversions a un màxim de rentaibilitat.

Aquest programa de Diagnòstics de Qualitat en el sector turístic, serveix a la Conselleria i a la Cambra de Comerç per a l’elaboració de plans tècnics i estratègics adaptats a les necessitats de les empreses, contribuint així a l’increment de la seua competitivitat. La Cambra té previst desenvolupar en el pròxim any altres Diagnòstics de Qualitat dirigits a diferents productes turístics de la província.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441