Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

El Projecte de Cooperació Local de Benicarló, que inclou la possada en funcionament d’un menjador social, compta des d’avui amb un nou Cooperant. Es tracta del Restaurant El Cortijo, que a través del seu responsable, Manolo Rico, oferirà desinteresadament a l’equip de voluntaris/es una formació concreta sobre cuina, tant a nivell de gestió de productes com en la el·laboració de menús i altres aspectes d’interés

Cal recoradar que aquest equip de voluntaris/es està format per persones de diverses associacions locals, entre les que es troben Caritas, Creu Roja, Associació de la Dona, Associació de la Dona Agricultora, CREAME, Grup de Dones Progressistes, Sant Vicent de Paüls i Club de la Tercera Edat.

Aquesta formació inclourà la presencia de Manolo Rico alguns dies a la setmana per tal de cooperar voluntariament en el funcionament del Menjador Social, que estarà obert de dilluns a divendres.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441