Veure les darreres entrades:

Enguany és el primer Nadal que passem amb vosaltres, i amb només 8 mesos de vida, estem molt agraïts i sobretot, molt il·lusionats amb tot el que ens està passant. Era una aposta arriscada obrir un nou mitjà de comunicació en el nostre territori, ja que aquestos tampoc passen pel seu millor moment. Però ho devíem de fer, i sobretot per emmarcar i ficar al lloc on es mereix la nostra gastronomia.

Tenim una riquesa gastronòmica increïble, però molts, encara no ho sabem, i aquest és el nostre gran objectiu, mostrar aquesta riquesa gastronòmica a tot el món, amb els seus verdaders protagonistes, vosaltres. Si coneixem el nostre territori i el seus fruits, podrem ser més forts per a tot el que ha vingut i vindrà

L’equip de Mira que bo! vol agrair a tots els que han fet possible aquest projecte, tots els que ens han recolzat, els que han cregut en aquest projecte, els que han participat als nostres programes, a tots els restauradors, productors, comerciants de productes, a les 4 televisions que han apostat pel nostre programa: TVU, Canal TE, Nord i Televisió de Castelló, al nostre informàtic, Víctor Sorolla, que tantes hores s’ha passat per fer la nostra pàgina web, a Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries per produïr la cançó de la capçalera, a David Inlines per realitzar la capçalera, a les nostres famílies per la paciència i ajudar-nos; i en definitiva a tots vosaltres, per què sense vosaltres, Mira que bo! no seria possible.

En aquest 2012 esperem realitzar més projectes en els quals estem treballant, i sobretot continuarem defensant els productes del territori!

Des de Mira que bo!, bon Nadal i Feliç Any Nou.

Txema Grau
Marc Prades

[vimeo id="34035772" width="615" height="340"]  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441