Veure les darreres entrades:

El peix de les nostres llotges no només el podem trobar a les pescateries. Coarvi, una empresa artesanal de conserves, l’envasa de manera artesanal, i sobretot amb la major qualitat possible.

Entrem i coneixem a Tomàs Gilabert, la 3ª generació d’una família de mariners, però que fa anys va deixar el mar per dedicar-se a un altre ofici relacionat: l’envasament artesanal de conserves, on primer s’anomenava “Salazones el Pescador” i més tard: “Conservas Artesanas de Vinaròs” Coarvi, com ara la coneixem.

Com podem veure, el tractament del peix es artesanal en totes les línies de producció. Només en arribar es pesa i es trasllada al túnel de congelació, per matar la anisakis, i seguidament ja comença tot el procés manual d’elaboració. A la sala de brut l’anxova entra en salaó i es dessala a mà, tot es realitza en procés manual per garantir una qualitat màxima.

Una vegada tot net a la sala de brut, es passa a la sala de neteja, on es fiquen als respectius envasos, i també s’afegeixen els altres productes de la conserva com les olives i el pimentó; i finalment s’envasa, sempre amb oli de gira-sol o soja, ja que el d’oliva absorbeix el sabor del producte. Tomàs ens recomana afegir l’oli d’oliva, i a poder ser, de les Olives Mil·lenàries del Territori del Sénia per a fer el tast, i així ho vam fer.

Aquestes conserves, gràcies a l’aposta de realitzar tot el procés manual per garantir la màxima qualitat possible, s’han guanyat un lloc a mercats gurmets, ja que estan molt ben valorades. Els podeu localitzar a la Ctra. Nacional 340, Km 1049. Pol. Industrial Parcel·la 6-B, Nau 1-3; o bé, trucar al 964 40 70 25 o www.conservascoarvi.com

[vimeo id="34298728" width="615" height="335"]  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441