Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

Fitur, Fira Internacional del turisme, celebra la 32na edició del 18 al 22 de gener. La regidoria de Turisme estarà present a la Fira, al taulell de les Terres de l’Ebre atenent les consultes de professionals del Turisme i turistes interessats en la nostra destinació. Amb motiu de Fitur 2012, la Regidoria presentarà els nous paquets gastronòmics elaborats conjuntament amb les xarxes empresarials de la població Estació Nàutica i Col·lectiu de Cuina – La Ràpita-Delta de l’Ebre.

El 8 paquets gastronòmics ofereixen experiències  per conèixer el millor de la cuina i viure-la en entorn únic, descobrint els secrets dels cuiners gaudint amb família, grup o parella. Les propostes es podran trobar a le webs www.tastingspain.es i www.turismelarapita.com les quals inclouen l’allotjament, rutes especialitzades amb experiència personal finalitzada al plat per a degustar la gastronomia ebrenca.

Les 8 propostes per a famílies, romàntiques, amb encant, actives o gourmet, classificades segons producte;  Ruta de les muscleres “Àgora dels sabors”, Pesca Artesanal a la paupa, Ruta de les oliveres mil·lenàries,  Ruta de l’arròs, Ruta Enoturisme, Ruta Tastamar (tapes), Ruta de l’oci i conciència

L’objectiu general fonamentat en la cooperació entre Saborea España, Turespaña, Productors Agroalimentaris, Administracions públiques i Restauradors per a fomentar el consum de productes locals i territorials fomentant la Innovació, la Creativitat i la Connectivitat per arribar a ser més competitius en un món globalitzat i potenciar un model gastronòmic i turístic diferenciat.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441