Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

La gastronomia de Vinaròs estarà present a FITUR el dia 19 de gener a través de les instal·lacions del CDT de València. Per a l’acte es realitzarà un show-cooking/degustació de llagostins de Vinaròs, a càrrec del cuiner Chema Soler del restaurant madrileny “La Gastro-croqueteria de Chema”, guanyador del segon premi del Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs 2011.

La recepta que realitzarà, “Gaspatxo manxec de llagostins de Vinaròs“, va ser la que li atorgà el premi del Llagostí de Plata. El tast tindrà una durada aproximada d’una hora en la qual els assistents podran veure pas a pas la preparació de la recepta en la seua totalitat.

La presentació de Vinaròs dintre del club gastronòmic Saborea España de reconegut prestigi, resultarà també un important imput per a mostrar Vinaròs com un potent destí turístic. Tal i com apunta Elisabet Fernández, “formar part de Saborea España és sens dubte un projecte molt important per a la ciutat de Vinarós, el qual es troba recolzat per una plataforma que permet conèixer a nivell nacional i internacional el potencial turístic i gastronòmic de l’estat. Vinaròs ofereix fins a un total de 6 experiències com ara la visita a la llotja i al mercat, a un forn tradicional…i d’altres que es van actualitzant durant l’any”.

No obstant, no només la gastronomia ocupa un lloc important en l’oferta que mostrarà Vinaròs en l’estand de la provincia de Castelló en Fitur, el Turisme Familiar de qualitat, els dotze quilòmetres de cales i platges que conformen la seua costa, el Carnaval reconegut com Interès Turístic Autonòmic, així com una extensa oferta cultural, resulten un potent atractiu per al visitant de Fitur.

 

· Per trobar l’estand de Vinaròs a Fitur:

Comunitat Valenciana – Pabelló 5

Ajuntament de Vinaròs: Estand “Castellón una provincia de película

· Show-cooking: Estand CDT de la Comunitat Valenciana.

Dia: 19 de gener (dijous) Hora: de 17.30 a 18.30  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441