Veure les darreres entrades:

Cada dia els benicarlandos estan més orgullosos d’aquesta festa, i no és per a menys, ja que porten 19 edicions, i cada vegada va a més. Enguany durant el 13 de gener i fins el 29 de febrer, podrem degustar la carxofa de Benicarló de mil formes diferents.

Avui divendres 13, a les 19h s’inaugura la Festa de la Carxofa 2012, amb l’encès de garlandes a la plaça Constitució. Per començar a assaborir-la, del 13 de gener i fins el 29 de gener, els bars i cafeteries de Benicarló ens oferiran una gran varietat de pinxos, tots amb la carxofa com un ingredient durant les V Jornades del Pinxo de la Carxofa.

El dia 20, 21, i 22 de gener, tenim la Fira agrícola i artesana, i el dia 22 la típica caminada pels aljubs del terme, que al finalitzar es repartirà la típica olleta benicarlanda per a tots els participants. Però el plat fort és el cap de setmana del 27, 28 i 29: la Carxofa d’Or 2012 la rebrà el conegut cuiner i presentador del programa “Saber cocinar” de La 1: Sergio Fernandez,  i també es farà un homenatge a un dels principals compradors de Carxofa DOP de Benicarló, Mercabarna. Aquesta entrega serà durant el sopar de gala d’El Cortijo.

Un altre plat fort és la torrà popular de carxofes del dissabte 28, on hi haurà 8000 kg de carxofes per a unes 200o persones. Els tickets es poden comprar als baixos de la Càmera agrària per un preu simbòlic de 1,50€. I a partir de la gran torrada, començaran les XVII Jornades Gastronòmiques de la Carxofa de Benicarló a càrrec dels restauradors de Benicarló i comarca fins el 29 de febrer.

A més, es realitzaran altres actes com campionats de Tir i Arrastre, Jornades Tècniques, una regata social, campionat de Handbol, tot en homenatge a la saborosa carxofa benicarlanda.

Per a aquesta ocasió, Mira que bo! ha realitzat un programa especial de la Carxofa de Benicarló que s’emetrà el 24 de gener, en l’horari habitual. També vos convidem a degustar la DOP Carxofa de Benicarló de totes les seues formes, que a més del seu reconegut sabor, és una de les hortalisses més saludables.

Per a més informació de tots els actes, podeu consultar en aquest enllaç.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441