Veure les darreres entrades:

Escrit per Onada Edicions

El 2012 s’enceta a Onada amb una proposta gastronòmica protagonitzada per un element ben nostrat: la garrofa. A “La pastisseria i la cuina de la garrofa“, nombrosos cuiners i els membres de la prestigiosa Fundació Alícia dediquen la seua atenció a aquest ingredient, amb la intenció de recuperar-lo, revitalitzar-lo i dignificar-lo.

Amb tot, el llibre incorpora 14 idees provinents de la Fundació Alícia (algunes tan suggeridores com croissants o gelats de garrofa), seguides d’altres 13 receptes ideades per cuiners i cuineres d’arreu del territori, des de Vinaròs fins Olot, passant per Cambrils, Barcelona i el Vendrell. Són propostes que combinen la tradició de la garrofa amb l’elegància dels nous valors culinaris, això sí, a l’abast de qualsevol amant dels fogons: una coca de farina de garrofa d’albergínia, llagostins i oli de pernil, un rèmol salvatge amb garrofa i chutney o un tastarrofes són algunes de les idees de “La pastisseria i la cuina de la garrofa“.

Junt la llista de cuiners i cuineres i la Fundació Alícia, cal destacar el paper de David Brull, impulsor del projecte, de Jaume Fàbrega, autor gastronòmic que hi posa el pròleg i de Paül Peralta, autor de les fotografies que il·lustren les receptes.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441