Veure les darreres entrades:

Cada vegada la societat està més conscienciada en la ecologia. Avui visitem dos llocs que ho tenen molt clar, i comparteixen aquesta filosofia: el Restaurant Benitariano Vegetarià i Ecocitris.com, una associació de citricultors de les comarques del sud de Tarragona i del nord de Castelló, que realitza la venta online.

Primer de tot, coneixem a Laura Llopis, del restaurant vegetarià Benetariano. Laura i la seua germana Virgínia son vegetarianes des de fa més de 10 anys, això les va impulsar a obrir el restaurant. Molta gent pensa, que a un restaurant vegetarià hi ha una poca varietat de plats, i no és així, la cuina és creativitat, i al Benetariano no en falta! Aquest restaurant crea molta harmonia amb el seu ambient i la seua decoració amb parets de fotografies de la Serra d’Irta, i a més també està obert a exposicions d’artistes.

Passem a la cuina i Virgínia ens prepara una sopa, ideal per al fred que fa, però no una sopa normal, sinó d’enciam, que junt al toc final l’all porro, té un acabat molt apetitós

Una vegada cuinat el primer plat, anem fins a la finca Eden, a la partida del Mas 356 de Benicarló i coneixem a Joan Miquel Segura, el director comercial d’Ecocitrics.com, que ens dona pas a Martin, un agricultor ecològic, i sobretot, enamorat de la biodiversitat. Durant l’any planta més de 1300 varietats d’hortalisses, i també recupera varietats històriques que s’havien perdut. A més, planta depenent la temporalitat, i tota la resta que sobra, ho dona als animals.

Per finalitzar la visita d’Ecocitrics, ens desplacem amb Joan Miquel fins a una finca ecològica de mandarines i taronges que estan en plena recol·lecció, on ens mostra com cuidar els arbres sense cap insecticida. Ens quedem sorpresos de l’intens sabor d’aquests fruits

I amb les ganes que ens han entrat de menjar productes ecològics, tornem al Restaurant Benitariano, que està participant a la XIX Festa de la Carxofa de Benicarló, i ens preparen uns canalons de carxofa de Benicarló i també amb una beixamel amb cap proteïna d’animal.

Si voleu conèixer més aquest restaurant, el podeu trobar al c/ Hernan Cortés 53 de Benicarló (zona Auditori) o per reserves trucar al 964 825 726. També vos animem a comprar fruites i hortalisses online, mitjançant la web: www.ecocitrics.com, on en menys de 24 hores t’ho porten de l’hort a la taula.

[vimeo id="34898729" width="615" height="335"]  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441