Veure les darreres entrades:

Escrit per www.mesvinaros.com

Preparat per a la vespra de Sant Sebastià?

Aquest any, l’ajuntament de Vinaròs, en col·laboració amb l’associació de pubs de Vinaròs organitzen el ”Llangonissa Festival” En aquest acte, i a partir de les 20 hores de la tarde del dia 19 de Gener, a la carpa de l’avinguda de l’Atlàntic es celebrarà una torrada multitudinària per a tots aquells que hi vulguen assistir. A continuació de la torrada, un grup de música de la nostra localitat, així com dj’s de Vinaròs amenitzaran aquesta celebració per a tots aquells que hi vulguen assistir.

Així que ja saps. Tu porta la marxa, que ells ja posen la llonganissa.

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441