Veure les darreres entrades:

Un any més la gent s’ha interessat per Vinaròs i com no, la seua gastronomia amb el llagostí com a protagonista, on es podia veure a una fotografia a l’stand de la província de Castelló.

Molts van ser els interessats que van demanar informació sobre els 13 kilòmetres de platges i cales de Vinaròs, les festes i el Carnaval que està al tocar, la cultura i les tradicions, i a més la seua gastronomia, on s’ofereixen les 6 experiències gastronòmiques de la plataforma Saborea España.

I parlant de gastronomia, el plat fort va arribar a la tarda, on el cuiner valencià Chema Soler, de la “La Gastro-croqueteria de Chema”, un amant del llagostí de Vinaròs on ha aconseguit tres pòdiums a les anteriors edicions del Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs, va fer un show-cooking amb dos receptes amb el llagostí com a protagonista: un “carpaccio de llagostins de Vinaròs“, on aquest es manipula el menys possible per conservar el seu potent sabor, i la recepta en la que va guanyar el Llagostí de Plata 2011, un “gaspatxo manxec de llagostins de Vinaròs“. Aquesta demostració va atraure molt visitants, on es van realitzar nombroses fotografies que es difonien ràpidament per les xarxes socials, i tots es van esperar per degustar els dos plats al final del show-cooking.

També hem de destacar la presència gastronòmica de Peníscola, que va realitzar un bonic castell de caragol punxenc, igual que l’emblemàtic Castell de Peníscola; que es va repartir al públic a partir de les 12, en un acte que tampoc hi cabia ni una agulla! Benicarló també van realitzar un show-cooking, amb un dels cuiners més representatius de la ciutat, Manolo Rico d’El Cortijo. En aquesta demostració no va faltar la Carxofa de Benicarló amb Denominació d’Origen Protegida i també les coquetes de Sant Antoni.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441