Veure les darreres entrades:
Nota de premsa
L’Escorxador ja treballa en la segona fase del projecte que consistirà en una sala d’especejament per a comercialitzar productes acabats

L’Escorxador de Morella complix un any d’activitat, amb uns resultats que posen de manifest la seua línia ascendent. En este període, ha multiplicat per quatre el seu treball i es preveu que la tendéncia continue a l’alça. Tant és així, que el pròxim pas consistirà en la construcció d’una sala d’especejament, que permetrà transformar els productes i comercialitzar-los ja elaborats.
El regidor de desenvolupament rural, Rafael Pallarés, afirma que “continuem apostant perquè l’escorxador es convertisca en el motor de la indústria agroalimentària de Morella i la comarca dels Ports”. Per això, destaca que “en un any hem multiplicat l’activitat d’esta instal·lació per quatre i, amb la construcció de la sala d’especejament, podrem comercialitzar els productes acabats”.

En este sentit, l’empresa de Carns de Morella S.L. va rebre una ajuda del Ministeri d’Indústria, a través del conveni firmat per la Direcció General de Desenvolupament Industrial i la Mancomunitat de la Taula del Sénia. Esta consistix en un préstec de 95.700 euros, sense interés, a quinze anys i amb cinc de carència. Pallarés indica que “la transformació de la matèria primera en productes elaborats permetrà una eixida comercial a la carn dels Ports, podent contribuir a la creació d’ocupació i, inclús, tenint un aprofitament per al sector turístic”.

L’edil morellà també explica que “la construcció de la sala d’especejament redundarà en la qualitat dels productes dels ramaders de Morella, ja que es podrà elaborar el producte definitiu en el mateix Escorxador, amb la matèria primera de la zona, evitant-se els llargs els trasllats”.

Cal recordar que l’Escorxador de Morella està gestionat per l’empresa Carns de Morella S.L., formada per capital públic i privat. D’esta manera, va nàixer un projecte amb més de 70 socis, tant particulars com empreses del sector ramader i servicis.

Per veure com funciona aquest escoxador, podeu veure el programa que vam realitzar.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441