Veure les darreres entrades:

Molts son els restauradors amb renom que han utilitzat per als seus plats la Carxofa de Benicarló amb DOP, i es que durant anys, els benicarlandos han lluitat per aconseguir un producte reconegut com una de les millors carxofes del territori espanyol. Aquesta DOP, de la varietat “blanca de Tudela” es diferencia per ser compacta i tindre un centre definit.

Per obtenir aquesta carxofa, s’ha treballat molt des del camp, mimant la carxofa, i gràcies a les condicions de terra, clima i aigua, ha trobat a Benicarló com el lloc perfecte per la seua recol·lecció. Per conèixer-la, anem al mateix camp de carxofes, on Jorge Llorach, agricultor del Consell Rector de la Cooperativa Benihort, i a més, president del Consell Regulador de la Carxofa de Benicarló, ens mostra tots els secrets i característiques de la Carxofa de Benicarló amb DOP.

També ens explica la XIX de la Carxofa de Benicarló, on aquest cap de setmana és el plat fort: l’entrega de la Carxofa d’Or al cuiner i presentador del programa “Saber cocinar” de La 1: Sergio Fernandez; i el dissabte tenim la torrà popular, on es reparteixen més de 8000 kg de carxofes, i el tret de sortida de les XVII Jornades Gastronòmiques de la Carxofa de Benicarló.

Per últim, visitem una de les tendes on podem trobar la Carxofa de Benicarló amb DOP, Benihort Fruiteries. De la mà del cap de distribució de Benihort, Juan Francisco Ortiz, ens apropem a les fruiteries de Benihort, les quals estan hi ha 7 tendes repartides entre Benicarló, Peníscola, Vinaròs i Sant Carles de la Ràpita. En aquestes tendes, podem trobar les fruites i hortalisses del nostres camps en menys de 24 hores, i també ens mostren les primeres imatges de la nova tenda online que volen obrir, www.benihort.com, on molt prompte es podrà comprar des de qualsevol lloc del territori espanyol.

Des de Mira que bo!, vos animem a participar als concurs que realitza la Cooperativa Benihort en motiu de la XIX Festa de la Carxofa, que els podreu trobar a la seua pàgina de Facebook. També ha participar a tots els actes d’aquesta festa gastronòmica, i com no, a les Jornades Gastronòmiques als restaurants benicarlandos.

[vimeo id="34983772" width="615" height="335"]  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441