Veure les darreres entrades:

L’Escola D’Hostaleria de Castelló, de la qual vam dedicar un programa abans de les vacances de Nadal, no ha començat el retorn amb molt bon peu, i es que uns 500 alumnes i 60 professor estan passant una situació limit. La Conselleria els deu 135 000€ des de fa uns 9 mesos, i no poden realitzar pràctiques, fins al punt que els mateixos alumnes s’han vist obligats a comprar els ingredients per poder realitzar pràctiques.

Aquest centre, que és un referent nacional, d’on han sortit grans cuiners, està veien com els seus alumnes només poden fer plats més bàsics com sopa d’all, bacon a la planxa i aprendre a servir còctels d’aigua o obrir llaunes de conserva. A mes, des del dilluns 23 ja no queden aliments a la Residència i no es pot pernoctar. Alguns alumnes han acampat a les portes del centre en motiu de protesta fins que millore la situació.

Des de l’Escola d’Hosteleria volen agrair a alguns proveïdors, que degut a aquesta situació, han continuat mantenint la seua confiança en el centre.

Per saber les últimes novetats d’aquesta situació, els podeu seguir al seu bloc: www.alumnoscostazahar.blogspot.com

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441