Veure les darreres entrades:

La Fira Intercomarcal de l’Oli (FIO) de les comarques de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat ja arriba la X edició, en uns actes que comencen avui dijous amb la Jornada Tècnica, on a partir de les 19h a la Sala d’Actes on hi haurà una ponència del “Diagnosi del sector de l’oli d’oliva ecològic a Catalunya” i un altra de les “Tasques d’assessorament tècnic de les Associacions de Defensa Vegetal d’olivera”.

El dissabte a les 17:30h s’inaugura la fira al Pavelló Firal, on es podrà visitar els estands i degustacions dels diferents olis que s’exposen, i també es lliuraran els premis del X Concurs d’Olis de la FIO i del 2on Concurs de Tapes on participes diferents restaurants i bars de Móra la Nova. I el diumenge és el dia amb més activitats, a partir de les 10h, esmorzar popular amb la típica clotxa; a les 11h: demostració del funcionament d’una microalmassara que elabora oli d’oliva; i a les 12h el tradicional concurs d’allioli. Per la tarda, el berenar popular de pa amb oli, sucre o sal; i després el tast-enquesta popular de diferents varietats d’oli d’oliva.

Per veure el programa complet de la FIO, entreu al següent enllaç

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441