Veure les darreres entrades:

En plena festa de la carxofa, arriba la XVII edició de les esperades Jornades Gastronòmiques de la Carxofa, que enguany duren un més sencer, del 28 de gener al 29 de febrer. Des dels alumnes de l’Escola del Servef, menú completament vegetarià, com el del Restaurante vegetarià Benitariano, i un altre que no pot faltar a la cita, El Cortijo. No només podem degustar el menú especial per la carxofa, si no que també hi ha per a dinar i també per a sopar.

Els restaurants que participen son de Benicarló i també algun de Peníscola: C.I.P. De F.P. Servef Benicarló, Benitariano. Bar-Rest. Vegetariano, Restaurant Catamarán, Restaurante Chuanet, Restaurante El Cortijo, Taperia L’ambigú, Bar Levante, Mare Meua, Restaurante Marynton, Neptuno Restaurant, Parador de Benicarló, Pau Restaurant, Il Pastaiolo Ristorante, Restaurante Edén, Restaurante Lo Faro, Hotel RH Boutique Portocristo, Hotel Restaurante Rosi, Restaurante Simó, Braseria Sant Gregori, Restaurante Pizzeria Trevi i Hotel Peñíscola Plaza Suites.

Des de Mira que bo! vos recomanem a gaudir d’aquestes Jornades Gastronòmiques, on podreu menjar la millor carxofa cuinada de mil maneres.

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441