Veure les darreres entrades:

Escrit per www.3×4.info

Ahir per la nit va tindre lloc el Sopar de Gala de la XIX Festa de la Carxofa de Benicarló. Durant la nit es va atorgar el premi Carxofa d’Or 2012, que enguany ha recaigut sobre el cuiner Sergio Fernández, membre del programa “La Mañana de La 1″ de RTVE i conductor del programa “Comer y Cantar” de RNE.

El guardonat va agrair el premi i va alabar les virtuts de l’hortalissa benicarlanda. A més, també es va retre homenatge a Mercabarna i la seua vinculació amb els llauradors de la localitat al llarg dels anys. El seu director de Fruites i Verdures, Josep Faura, també va recollir el premi de mans del regidor d’Agricultura, Eduardo Arín. Finalment, es va fer entrega a la presidenta de la Unitat Respir de Malalts d’Alzheimer, Pilar Albert. Cal recordar que enguany, 5 euros de cada menú es destinaven a aquesta unitat, donant-li un toc solidari a la Gala.

Avui, els actes més importants de la Festa de la Carxofa es centren en la torrada popular de carxofes, que tindrà lloc a partir de les 19h a la Plaça COnstitució. A més, per dinamitzar la cita, actuarà el grup de danses La Sotà, amb diversos balls populars. Demà, a partir de les 12h, XIX Demostració Gastronòmica de la Carxofa als carrers del centre de Benicarló.

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441