Veure les darreres entrades:

Escrit per Comarquesnord.cat

L’expert en gastronomia, Pere Tàpias, serà l’encarregat d’inaugurar les Jornades de la Trufa de Morella, el proper divendres. Una cita que aplega a la seua novena edició i que posa en valor un dels principals productes utilitzats en la cuina d’esta zona. Els menús dels restaurants que participen en estes jornades es podran degustar fins al dia 12 de març.

Pere Tàpias dirigix l’espai “Tàpias Variades” a Catalunya Ràdio, on compta amb desenes de milers d’oients, cada setmana. És un programa en el què es rodeja de grans experts, cuiners i productes de primer nivell. Este gastrònom és una de les veus més reconegudes en matèria culinària a Catalunya, ja que emet este espai radiofònic des de l’any 1993. Tàpias també destaca per la seua creació artística, sent escriptor de llibres de cuina, poeta, compositor o cantant.

Les Jornades de la Trufa són una de les activitats fixes en el calendari morellà, que potència el turisme gastronòmic. L’alta afluència de visitants per a degustar este fong en els distints menús que oferixen els restaurants, fa que estiguen totalment consolidades.

Cal recordar que la trufa és un dels productes més característics de la nostra comarca i del nostre país. De fet, Espanya és un dels principals productors d’este fong a nivell mundial, arribant a comercialitzar fins al 50% de la que es consumix anualment. Molts la coneixen com el “diamant negre”, per la seua recol·lecció i el seu elevat preu. Un cost que se situa sobre els 600 euros el quilo, aproximadament. Però per als bons comensals, és el seu distingit sabor la que li convertix en un dels tresors més apreciats.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441