Veure les darreres entrades:

La gastronomia del nostre territori està més viva que mai, ja que aquest 2012 s’ha llançat des de les Regidories de Comerç i de Turisme de Vinaròs la campanya Tast del Territori 2012 al Mercat de Vinaròs, més o menys, una vegada al mes, es presentarà i es podrà tastar productes del nostre territori (nord de Castelló i sud de Tarragona). Aquesta activitat ha estat organitzada per Mira que bo!, i els productes elegits per a tot l’any son: Xocolates Creo, DOP Carxofa de Benicarló, Ànecs Luisiana Deltebre, Vins DO Terra Alta, Olis Mono-varietals Taula del Sénia, Cirera de la Salzadella, Coarvi, Vins de Castelló, Peix de Vinaròs cuinat per Sol Solet (energia solar), Grup Balfegó: Tonyina de l’Ametlla de Mar, Carns de Morella, Xocorrocs de Ca Massita amb els Nanos i Gegants de Vinaròs, Formatges de Catí i Ecocítrics Ebre-Sénia.

S’han escollit productes molt representatius del nostre territori, i sobretot també depenent de la temporalitat del producte per a la seua presentació. D’aquesta forma, es potencia el Mercat de Vinaròs, i també la ciutat de Vinaròs com a una destinació de referència per la seua gastronomia. Així tant públic general, com professionals del sector, tindran l’oportunitat de conèixer més cada producte, la primera degustació serà el pròxim dimecres 8 de Febrer a les 18h, on podrem tastar els Xocolates Creo, ideals per aquest fred que fa!
 

Per participar en aquesta activitat, es necessari recollir els tiquets a l’Oficina de Turisme de Vinaròs una setmana abans de cada tast, i el màxim son 50 degustacions per tast. Al següent calendari podeu veure totes les dades de les activitats.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441