Veure les darreres entrades:

El primer tast del territori ja està aquí, el proper dimecres 8 de febrer a les 18h al Mercat de Vinaròs, comencem amb els Xocolates Creo de Tortosa, un xocolate molt peculiar, ja que està fet amb farina d’arròs del Delta de l’Ebre. A més, segur que portarà molts records als vinarossencs, ja que abans havia els xocolates “Serret”, i per això es coneix als vinarossencs com xocolaters.

Xavi Benet, el propietari de Xocolates Creo, i fill del fundador de la fàbrica, ens explicarà com fa este xocolate, el mètode tradicional de fabricació, les propietats (ja que es apte per a celíacs), la història i els diversos mètodes de preparació. I per acabar, repartirà els 50 tastos de xocolata a la tassa per als assistents, que en este fred, no podrem ho agrairem!

Per a recollir els tiquets, s’ha de passar per l’Oficina de Turisme de Vinaròs fins al 8 de febrer, i només hi haurà tast per als 50 primers, encara que a la ponència hi podrà assistir tothom.

Vos esperem al primer tast!

[vimeo id="34784646" width="615" height="350"]  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441