Veure les darreres entrades:

La trufa als Ports té una llarga tradició, i aquest any es celebra el 50 aniversari del naixement del mercat de la trufa. Per això s’han realitzat una sèrie d’activitats complementaries, com la visita del gastrònom Pere Tàpies aquest divendres en l’acte de presentació de les 9es Jornades de la Trufa de Morella. I durant la majoria de dissabtes a les 18h fins l’11 de març, es realitzarà un taller pràctic sobre la trufa, les varietats i els usos culinaris, així com diverses xarrades i taules rodones de la trufa.

Aquestes jornades duren fins l’11 de març, i els restaurants que participen son: Casa Roque, Daluan, Restaurant La Fonda, La Fonda Moreno, El Mesón del Pastor i Pizzeria Lola, en uns menús amb la trufa com a ingredient principal entre els que podem trobar plats com botifarra de trufa; flan d’ametlla de trufa o carpaccio de polp amb oli d’olives mil·lenàries i trufa.

Des de Mira que bo! esperem que visiteu la mítica ciutat de Morella, i feu una parada als restaurants que participen en aquestes jornades, que segur que aquest fong vos captiva tant com Morella.

Per a més informació sobre les Jornades de la Trufa a morella, feu clic al següent enllaç.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441