Veure les darreres entrades:

Escrit per Xavi Flores

L’associació d’agricultors de Vinaròs ha mostrat interès en sol·licitar a l’Ajuntament un mercat de la taronja on els agricultors locals puguin vendre els seus productes directament al comprador final. La idea, segons ha indicat el president de l’associació, Joan Carles Gil, és que un dia la setmana es pugui realitzar aquest mercat en què pugui haver fins i tot demostracions i degustacions dels cítrics conreats a Vinaròs per fomentar la citricultura. La idea podria estar inspirada en el mercat de la taronja que ja es realitza a Castelló, una experiència que ha resultat satisfactòria, ja que el 2011 es van vendre d’aquesta manera 200.000 quilos de fruita, segons ha informat el president de Fepac a la província, Nestor Pascual. “Això és com vendre un milió i mig de quilos a Europa”, ha indicat Pascual.

No obstant això, ha advertit també que, igual que a Castelló, si s’opta per impulsar aquesta iniciativa a Vinaròs, ha de realitzar un estricte control. “L’ajuntament es va implicar allà a Castelló plenament però això té uns riscos, de manera que tot ha d’estar perfectament regulat, realitzant control estricte dels agricultors locals que poden vendre-la i de la qualitat de la fruita que es posa a la venda”, ha indicat.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441