Veure les darreres entrades:

Molts recordeu que pel mig de Sant Carles de la Ràpita passava la Nacional 340, i un dels bars que era parada obligatòria per a esmorzar era el Bar Manú; i així encara ho és, on els clients habituals ho fan tots els dies, ja que es menja com a casa, gràcies a Fina, que cuina igual que la seua mare, el menjar casolà amb productes casolans de tota la vida.

Pepe lo Manú va fundar el bar, després el va llogar, i el 9 de febrer farà 5 anys que la seua filla i la seua neta el van re-inaugurar, convertint-lo amb una Braseria, amb la cuina tradiconal del Delta que l’ofereixen als menús diaris casolans, esmorzars i com no, a les carns a la brasa. Àngels, la neta de Pepe lo Manú ens explica la importància que tenen els productes del territori en aquest restaurant, com la verdura de la tenda del costat, la carn del seu tio, l’oli de collita pròpia, i tot cuinat per Fina, que a la cuina ens prepara un conill amb bolets, on no poden faltar les fulles de llorer ni la frígola; i també un altre plat del menú, i encara més sabròs, cap i pota, les millors parts del porc, i que ho acompanya amb la picadeta de julivert i all.

El menú diari que prepara Fina, ens l’ofereixen per només 9,70€, i per als dissabtes l’especialitat son els arrossos, amb peix del port de Sant Carles de la Ràpita. A més, amb el codi Mira que bo! 0702 tindràs un 10% de descompte sobre la carta dels plats de Braseria Manú. Els podeu trobar al Carrer Sant Josep, 37 de Sant Carles de la Ràpita, o per a més informació: www.manu.cat i per a reserves, trucar 977 743 221 o info@manu.cat

[vimeo id="36224055" width="615" height="340"]

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441