Veure les darreres entrades:

En plena campanya de la trufa, no sols la podem trobar als Ports, ben prop, a l’Alt Maestrat, concretament a Albocàsser, es realitza la IX Mostra de la Trufa Negra dels Ports-Maestrat. Durant aquest dissabte 11 i diumenge 12 de febrer, podem trobar diverses tipus d’activitats per conèixer més el món de la trufa.

El dissabte hi haurà diverses ponències impartides per professionals, com tècniques  per a la producció de planta micorizada; ecologia de la trufa negra; plantacions truferes i una taula rodona. I el diumenge s’obrirà el recinte ferial, on hi haurà una exposició del concurs de trufes de gran tamany, amb premi per al major pes; un altre concurs de gossos buscadors de trufes, i a les 12:30, una exhibició de recerca de trufa amb porc senglar.

Per a inscriure-vos al a fira, ho podeu fer al següent enllaç: docs.google.com/viewer i per a més informació sobre aquesta mostra:

Ajuntament d’Albocàsser
Plaça de l’Església, 7
Albocàsser (Castelló)
Tel: 964428001
http://www.turismodecastellon.com/701008_es/  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441