Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

Ahir per la vesprada tingué lloc la primera degustació de la campanya Tast del Territori amb Xocolates Creo, realitzada conjuntament per les regidories de Comerç i Turisme.

L’acte fou acollit de manera molt positiva tant pels participants al tast com pels comerciants del Mercat de Vinaròs. Com apunta Elisabet Fernández, regidora de Turisme, “un dels principal objectius d’este projecte és donar a conéixer el Mercat de Vinaròs com espai de compra on es poden trobar productes frescos i d’alta qualitat, tots ells procedents de la nostra zona. I pel gran nombre d’assistent locals i visitants a la degustació puc afirmar que s’està aconseguint”.

Així mateix, des de Xocolates Creo es va valorar enormement que l’Ajuntament de Vinaròs cree una plataforma comarcal en la qual es potencien els productes de qualitat. La regidora de Comerç, Amparo Martínez, es mostra també molt satifeta amb els resultats obtinguts. “Ara més que mai s’ha de promoure la compra en els petits comerços, i una bona forma és oferir l’espai on comerciants i consumidors puguen trobar-se i comprovar l’excel·lent qualitat del productes de la nostra terra”.

El segon Tast del Territori tindrà lloc el proper dimecres 22 de febrer a les 18h al Mercat de Vinaròs, a càrrec del Consell Regulador DOP Carxofa de Benicarló. Les regidories de Turisme i Comerç volen recordar que per participar en les activitats gratuïtes és necessari recollir els tiquets a l’Oficina de Turisme de Vinaròs una setmana abans de cada tast. El màxim de participants són 50 persones per tast.

  1. massitet on dijous 9, 2012

  Un cop més, felicitats!
  Com més hi penso i més coses llegeixo, més trobo que ho heu encertat.
  Sí, sí, ja ho sé: amb el suport de les regidories… :-P

  Felicitats i endavant les hatxes! :-)

 2. miraquebo on dijous 9, 2012

  Moltes gràcies! jaja! sisis, amb el suport de les regidories, i tots els que estàn ficant el seu granet d’arena per tirar avant este territori! :D

 3. Jose Luis on dijous 9, 2012

  Muy bueno, me parece fantastico que se siga haciendo el producto de siempre si entrar en el producto comercial de las grandes multinacionales.

 4. miraquebo on dijous 9, 2012

  Muchas gracias Jose Luis! Queremos acercar a la gente el producto de toda la vida, el producto artesano, el que nostros fabricamos!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441