Veure les darreres entrades:

A l’hivern també hi ha grans productes del mar, i sobretot molt gustosos. Del 15 de febrer al 15 de març es realitzen a La Ràpita les 8es Jornades Gastronòmiques de la Galera i l’Ostra, uns dels productes amb més sabor, que de segur que el nostre paladar o agraïrà. D’aquesta manera fomenten el consum de productes de proximitat, del nostre mar, i a més “la gastronomia saludable, la millor medicina“.

Aquestes jornades estàn organitzades pel Col·lectiu de Cuina de La Ràpita i els restaurants que participen son: Can Batiste, Restaurant Llansola, Restaurant Miami Can Pons, Restaurant Varadero, Restaurant Casa Ramón Marines, Restaurant Bon Marisc i Restaurant Can Victor. Per 35€ més IVA a tots els restaurant, tindrem l’oportunitat de tastar plats a base de galera i ostra com: galeres confitades amb oli d’oliva i ceba morada; ostres del Delta al natrual amb mel del Perelló o muselina de safrà o lassanya de verduretes i galera.

Aquests menús vindràn acompanyats d’altres productes del territori, com Vins DO Terra Alta, arrossos del Delta de l’Ebre i Olis DO Baix Ebre-Montsià. Així que durant tot un mes segur que ens passem per la Ràpita a tastar aquests productes del mediterrani.

Per a més informació: www.blog.turismelarapita.com

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441