Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

L’ambaixador de la Xina a Espanya va degustar la qualitat del llagostí de Vinaròs de primera mà

Saborea España i La Roca Village, un dels nou Chic Outlet Shopping Villages de Value Retail a Europa van organitzar una trobada gastronòmica cultural en el restaurant de Pedro Larumbe per seguir celebrant l’Any Nou Xinès, i en el que Turisme Vinaròs va tenir presència a través del club de producte nacional, amb seus productes estrella.

La cita, promoguda per La Roca Village amb el suport de Saborea España, Pedro Larumbe i Casa Àsia, va retre homenatge a la moda, l’estil i cultura del país del llunyà orient que va comptar amb la presència de l’ambaixador de la Xina a Espanya, Zhu Bangzao, grans empresaris xinesos i celebritats espanyoles com l’actriu Rossy de Palma.

La moda i la gastronomia van ser les protagonistes de la nit. Els assistents van poder gaudir d’una experiència gastronòmica oferta en homenatge a la Xina per el reconegut xef, Pedro Larumbe que va delectar als convidats amb exquisits rotllets de bambú, vedella i bolets; crestes de gambes al curri o el deliciós llagostí de Vinaròs en tempura de curri i gingebre, on els millors productes de la nostra terra es van unir als sabors de la cuina xinesa.

Les grans firmes Becara, Bally, Loewe, Roberto Verino, Shanghai Tang i Swarovski, presents en La Roca Village, es van sumar a la celebració exposant seves icones homenatge a la cultura Xina.

Per Emilio Gallego, secretari de Saborea España, “és una trobada de dos grans cultures gastronòmiques, la xinesa i l’espanyola. Aprofitem la celebració de l’Any Nou Xinès per presentar els nostres “icones gastronòmics”, el nostre producte autòcton de qualitat i els nostres cuiners, element imprescindibles per a la celebració. És també una magnífica ocasió per presentar Espanya i els nostres destinacions gastronòmics al mercat emergent de turistes xinesos “.

Pedro Larumbe ha destacat la bona relació que uneix Espanya amb la Xina, i que va poder comprovar durant la seva estada a l’Expo de Xangai, com a ambaixador gastronòmic. “Aquest viatge em va permetre conèixer més de prop la gastronomia xinesa, que té uns sabors molt intensos, però que encaixa perfectament en la fusió amb la nostra alta gastronomia “

La regidora de Turisme, Elisabet Fernández, s’ha mostrat molt satisfeta amb la presència que el Patronat de turime de Vinaròs ha tingut en aquest acte tan exclusiu, i en el qual 100 personalitats xineses i espanyoles van poder gaudir de la qualitat i frescor dels llagostins de Vinaròs en el còctel o de les anxoves en conserva de la localitat, així com dels catàlegs de destinació amb una àmplia oferta cultural, familiar, de sol i platja, i com no gastronòmica. Així mateix, “hem tingut presència a mitjans tant generalistes com de tendències, les revistes Esquire o GQ, van estar presents a l’acte i que ens ofereixen un publicitat molt positiva per Vinaròs “

Saborea España també va obsequiar els presents amb alguns altres dels millors productes gastronòmics del país, com oli de Cambrils, flor de sal de Sant Carles de la Ràpita, paté de perdiu de Ciudad Real, o vi de Badajoz.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441