Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

A partir de l’inventari de més de 4.500 oliveres mil·lenàries al Territori del Sénia, treballant junts el sector i les institucions, s’han posat en valor els seus olis i ampliat el seu efecte a la gastronomia i altres sectors.

Després del primer Apadrinament de totes aquestes Oliveres Mil·lenàries per Oriol Romeu Vidal, jugador del Chelsea FC i de la Selecció Espanyola sub-21, un altre personatge singular i gairebé únic, Juan Echanove, reconegudíssim actor de teatre, cinema i televisió (entre molts altres, té 2 premis Goya), protagonista de Cuéntame i Un país para comérselo … i, també, apassionat de la gastronomia, impartint doctrina i saviesa a través del seu bloc i totes les xarxes sociales … ha acceptat ser Ambaixador urbi et orbi de totes les Oliveres Mil·lenàries del Territori Sénia. Fa un mes a Fitur, a Madrid, Juan Echanove va adquirir el compromís de visitar les Oliveres Mil·lenàries del Territori del Sénia, mostrant el seu suport al projecte i coneixent, en primera persona, el lloc de la major concentració mundial d’aquests autèntics monuments vius.

Això serà aquest dijous 2012.02.16 a les 12h al Museu Natural de Oliveres Mil·lenàries de l’Arion (Ulldecona) a la Ctra TV-3314 Ulldecona – La Galera, km. 6 (davant del Barri de La Milana). (g 40.626974 0,42251)

És un acte amb places limitades i es convida, especialment, a tots els mitjans de comunicació. Hi haurà aparcament a la mateixa finca, però passant les dades de les persones i matrícula del cotxe a info@tauladelsenia.org fins al 15/02. A tots els periodistes confirmats prèviament se’ls donarà la Guia gastronòmica Oli d’Oliveres Mil · lenàries del Territori Sénia, llibre on ja va col · laborar Juan Echanove, entre molts altres.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441