Veure les darreres entrades:

Enn aquest Mira que bo! anem fins a Navarra, però no físicament, sinó a descobrir la seua cuina. Des del 2002 a Castelló podem gaudir de la cuina basc-navarra a l’Asador 7 de Julio, on també té representació a València i Alacant.

Al entrar de la mà de Rogelio, pareix que estiguéssem dins d’unes bodegues de sidra, tant per la seua decoració com el seu ambient. En les “cubes” o “cupelas” podem escanciar tota la sidra que volem, un sidra elaborada artesanalment, que sobretot es nota en el seu sabor. A més, no és la única beguda que elaboren, ja que també disposa d’una marca de vins pròpia, Brioso, amb Denominació d’Origen Rioja, i un celler amb gairebé totes les denominacions d’origen nacionals.

I sobretot aquesta cuina té uns plats típics característics, con pebrots de “piquillo” o truita de bacallà als entrats, i una vegada ens fiquem a la cuina, Isabel ens prepara dos plats amb molta identitat, un filet de vedella amb foie, i lluç a la sidra, que acompanyat d’una espumosa sidra, ens sentim a les mateixes bodegues.

Si vos han convençut aquest plats, és tant fàcil com reservar trucant al 964 252 575 o castellon@asador7dejulio.com; els pots trobar a l’Av. València 101 de Castelló i si voleu més informació: www.asador7dejulio.com

[vimeo id="36690023" width="615" height="340"]

   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'