Veure les darreres entrades:

Nota de Premsa

Els assistents a la Fira Internacional de Turisme de Pamplona podran conèixer més de prop Vinaròs participant en el sorteig de dues experiències gastronòmiques

El Patronat de Turisme de Vinaròs estarà present a la Fira Internacional de Turisme de Pamplona Navartur del 17 al 19 de febrer a través de les instal·lacions del Patronat Provincial de Castelló. Turisme Vinaròs assisteix per primera vegada a la fira navarresa, un important punt de trobada amb el públic de les comunitats del nord d’Espanya. No obstant això, l’any passat, a Pamplona ja va tenir lloc la presentació del Concurs de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs en el reconegut restaurant Rodero, en què nombrosos mitjans de comunicació es van congregar per conèixer més de prop aquest concurs, les propietats del llagostí i els atractius turístics de la població que l’acull, Vinaròs.

Tal com apunta Elisabet Fernández, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vinaròs “és molt important per a nosaltres participar a la fira de Pamplona, ​​no només per poder acostar-nos als ciutadans del nord del país, sinó que igual que Pamplona i la Comunitat de Navarra en general, demostren dia a dia la importància i qualitat dels productes de la seva terra cuidant molt la cultura gastronòmica de la zona, Vinaròs ho fa amb els seus productes del mar. “

Aprofitant la tradició gastronòmica d’ambdós territoris i la plataforma Saborea España en què tots dos municipis són presents, Turisme Vinaròs ofereix a tots els assistents a la fira l’oportunitat de participar en el sorteig de dues experiències gastronòmiques per a dues persones, a escollir pels guanyadors amb allotjament, esmorzar, dinar i experiència gastronòmica. En elles es pot conèixer des de com es realitzen els dolços tradicionals de la zona visitant un forn artesanal, visitar oliveres mil·lenàries i degustar la seva excepcional oli, fins a veure la captura i subhasta del famós llagostí de Vinaròs. Per participar els assistents han de visitar el perfil de Facebook de Turisme de Vinaròs i fer-se fan: www.facebook.com/turismovinaros

No obstant això, no només la gastronomia ocupa un lloc important en l’oferta que mostrarà Vinaròs a l’estand de la província de Castelló a Navartur, el Turisme Familiar de qualitat, els dotze quilòmetres de cales i platges que conformen la seva costa, el Carnestoltes reconegut com Interés Turístic Autonòmic, així com una extensa oferta cultural, resulten un potent atractiu per al visitant a la fira de Navarra.  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441