Veure les darreres entrades:

Nota de premsa

Els assistents a la Fira Internacional de Turisme de Pamplona estan mostrant un gran interès per la promoció 2.0 que s’organitza per part de Turisme de Vinaròs

Aquest matí ha donat inici la Fira Internacional de Turisme de Navarra, Navartur. la fira ha estat inaugurada per la presidenta del govern foral, la Sra. Yolanda Barcino. La fira que té una durada de tres dies, espera rebre nombrosos visitants de Pamplona i el seu entorn més proper. La gastronomia i el turisme familiar són alguns dels elements promocionals més utilitzats per les destinacions presents en aquest certamen.

Des de Turisme de Vinaròs es pretén aprofitar la fira per promocionar les experiències gastronòmiques que a través del projecte Saborea España, s’han generat en la destinació. Els visitants a l’estand de Vinaròs tenen la possibilitat de participar en el sorteig de dues experiències, que han d’escollir ells mateixos. per poder validar la seva participació hauran d’accedir al fanpage de Turisme de Vinaròs (www.facebook.com/turismovinaros) i prémer sobre l’opció M’agrada. aquesta singular iniciativa, també permetrà comprovar al departament tècnic de Turisme de Vinaròs, quines són les experiències que més agraden al públic.

No obstant això, no només la gastronomia ocupa un lloc important en l’oferta que mostrarà Vinaròs a l’estand de la província de Castelló a Navartur, el Turisme Familiar de qualitat, els dotze quilòmetres de cales i platges que conformen la seva costa, el Carnestoltes reconegut com Interés Turístic Autonòmic, així com una extensa oferta cultural, ocuparan un lloc destacat a l’estand de Vinaròs.

Tal com reconeix Elisabet Fernández, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vinaròs “la nostra presència a la fira de Navartur té un objectiu molt clar, penetrar en el mercat navarrès de manera que el nombre de turistes d’aquestes comunitat autònoma que visiten el nostre destí actualment, pugui augmentar significativament del 4%, sobre el total de la demanda turística d’origen espanyol que visita el nostre destí “  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441